Руски командири избиват собствените си ранени войници, вместо да ги

...
Руски командири избиват собствените си ранени войници, вместо да ги
Коментари Харесай

Командирите на Путин избиват собствените си ранени войници

Руски командири избиват личните си ранени бойци, вместо да ги прибират от бойното поле и да ги лекуват. Това описват в шокиращо видео млади бойци, били се на страната на Москва, само че хванати от силите на Киев.

Подполковник бе упрекнат, че персонално е прострелял няколко бойци, до момента в който лежали ранени.

Информацията идва на фона на следствия на зверствата в град Буча. Най-малко 650 цивилни били непосредствено убити, а не уцелени при артилерийски обстрел, което съгласно полицията потвърждава, че са били екзекутирани от съветски главорези. Но варварството не е ориентирано единствено към украинците, написа в. " Дейли мейл " и разгласява видео със свидетелства на руснаци.

Заловените бойци описват за брутални убийства в личните си редици. Младите момчета споделят по какъв начин един пълководец попитал ранен боец дали може да върви и когато мъжът дал отговор, че не може, офицерът го умъртвил мигновено.

Смущаващият роман е част от видео, направено от украинския публицист Владимир Золкин. Един от бойците споделя по какъв начин командирите „ довършвали ранените си “.

Попитан от Золкин какво има поради, хванатият руснак споделя: „ Точно по този начин... ранен боец лежи на земята, а командирът на батальона го прострелва с револвер. Беше млад мъж, леко ранен. “

„ Най-важното нещо – това не беше индивидуален случай. Подполковникът се разхождаше… “, споделя втори от пленените бойци.

След това трети прибавя: „ Той простреля четирима или петима по този метод “. „ Можеше да бъдат избавени, да им бъде оказана помощ, изведени оттова. Той просто ги простреля ".

От видеото не излиза наяве къде в Украйна е осъществено хипотетичната пукотевица по ранени бойци от страна на техния пълководец. Не се оповестява също къде са били хванати мъжете или в кое поделение са служили.

Говорителят на Путин Дмитрий Песков разяснява по-рано, че Кремъл няма информация нито за телата на починалите бойци, нито за ранените в Украйна.

На заглавната фотография: Украински военнослужещи товарят край Киев хладилен вагон с тела на съветски бойци, убити по време на съветската инвазия. Източник: РОЙТЕРС
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР