Руски изтребители са се сблъскали с най-напреднали американски боен самолет.

...
Руски изтребители са се сблъскали с най-напреднали американски боен самолет.
Коментари Харесай

Екшън в небето над Сирия! F-22 Raptor пречил на руски Су-25 да изпълнят мисия

Руски изтребители са се сблъскали с най-напреднали американски военен аероплан. Това оповестяват съветски медии, представени от News.com.au. Два съветски Су-25 са били изпратени на бойна задача против терористична база в Сирия. Това е станало на 23-ти ноември.
Руските управляващи афишират, че американски F-22 интензивно пречил на съветските машини да извършват задачата си.

Изтребителите е трябвало да унищожат терористичен лагер край град Меядин. Между F-22 и Су-35 даже е почнала симулация на въздушен пердах. При появяването на спомагателни съветски самолети, американците са се отдръпнали.

От Пентагона оповестиха, че държанието на съветските изтребители е противоречало на разпоредбите за сигурност. От там считат, че постоянно има такива произшествия над Сирия.

Съобщава се, че F-22 е изстрелвал топлинни клопки и е задействал спирачните щитове с непрекъснато маневриране.

От съветското министерство на защитата предложиха на Съединени американски щати да се съсредоточат върху ликвидирането на " Ислямска страна " в Ирак.
Ако се огледа обективно, водачът на Съединени американски щати се е опитал да обезпечи евртин пиар за " Раптора ". Това съобщи военният специалист от списание " Арсенал Отечества " Алексей Леонков.
На собствен ред представител на Пентагона отхвърли обвиняванията обвиненията на съветското министерство на защитата за това, че американската авиация е пречила на ликвидирането на терористи от ИДИЛ в Сирия.

" Коалицията на Съединени американски щати, а не Руската Федерация или сирийския режим, е единствената мощ, постигнала забележителен напредък в битката с ИД. Тези изказвания са погрешни ", споделиха от Пентагона.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР