Руски и сръбски медии и посланикът на Русия в България

...
Руски и сръбски медии и посланикът на Русия в България
Коментари Харесай

Шефът на Роскосмос заплаши България с ядрена ракета: Сармат няма да иска разрешение от страхливите българи

Руски и сръбски медии и посланикът на Русия в България настояват, че през вчерашния ден България, Северна Македония и Черна гора са затворили въздушното си пространство за самолета на Лавров до Сърбия.

От България към момента няма формален коментар.

Шефът на Роскосмос употребява момента да насочи опасност към България с нуклеарна ракета.

Генералния шеф на Роскосмос Дмитрий Рогозин изключително остро се изрече за това, че три  балкански страни отхвърлиха да дават въздушен кулоар на самолета, с който Министърът на външните работи на Русия Сергей Лавров възнамеряваше да посети Сърбия, съобщи.

„ Ето с какво е добър Сармат. Той няма да желае никакво позволение за полет от страхливите българи, злопаметните румънци и предалите нашата обща история черногорци. Както и шведите “ – Дмитрий Рогозин.

Да прибавим, че на 5-ти юни тази година България, Северна Македония и Черна гора затвориха въздушното си пространство за самолета на Сергей Лавров, поради което визитата на Министъра на външните работи на Русия е под въпрос.

По този метод става напълно явен методът на въображаема на Рогозин и очевидно освен на Рогозин – в случай че не ни дадете каквото желаеме, ние ще си го вземем с оръжие.

Освен това, неотдавна Рогозин публично съобщи пред медиите, че в действителност Роскосмос към този момент е станал част от въоръжените сили на Русия и има намерение най-активно да ги подкрепя, като също така добави забавните думи, че нуклеарните оръжия на Русия са „ последният изравнител “, който дава сигурност на неговата страна.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР