Руски генерали планират да неутрализират шефа на ЧВК Вагнер Евгений

...
Руски генерали планират да неутрализират шефа на ЧВК Вагнер Евгений
Коментари Харесай

Руски генерали планират убийството на Евгений Пригожин

Руски генерали възнамеряват да обезвреждат шефа на ЧВК " Вагнер " Евгений Пригожин.
Той може да бъде изпратен на фронта и погубен там, обвинявайки Украйна за това.
" Ще бъде елементарно да се изясни убийството на Пригожин: той пристигна на фронта и там удариха ракетите. И може би тази подправена история с Делимханов е подготовка за това. Виждаме, че има няколко генерала, с които той има комплицирани връзки. Мисля, че всичко това е обвързвано с финансови и някакви други ползи ", изясни съветският опозиционер и някогашен народен представител от Държавната дума Марк Фейгин в ефира на телевизия “Еспресо ”.
Според него фактът, че Пригожин изтегля своите бойци от Бахмут за метаморфоза, демонстрира, че той е изпаднал от играта.
Особеността на апарата на Руската федерация е, че когато човек стане " радиоактивен ", всички незабавно бягат от него. Пригожин към този момент се приближава до това положение, сподели Фейгин, съобщи организация УНИАН.
Той има доста спорове, има доста врагове, а приятелите не са постоянен съставен елемент в тази система на връзки. Никой няма да покрие Пригожин, в случай че командването, генералите и Путин са му вдигнали мерника. Никой няма да се втурне да пази Пригожин
Според английското разузнаване реториката на Пригожин се изражда в предизвикателство към съветския президент Владимир Путин и съветските управляващи. Освен това се показва, че Пригожин може да накара съветската съпротива да приказва за оставката на Путин.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР