Руски бойни самолети Ту-22М3 и МиГ-31К, въоръжени с ракети Кинжал,

...
Руски бойни самолети Ту-22М3 и МиГ-31К, въоръжени с ракети Кинжал,
Коментари Харесай

Руски военни самолети пристигнаха в Сирия, за да участват в учения в Средиземно море

Руски бойни самолети Ту-22М3 и МиГ-31К, въоръжени с ракети " Кинжал ", са трансферирани в авиобаза " Хмеймим " в Сирия, с цел да вземат участие в учения на съветските военноморски сили в източната част на Средиземно море, заяви през днешния ден съветското министерство на защитата, представено от ТАСС.
Всичко по тематиката: Напрежението НАТО-Русия 358
Екипажите са прелетели повече от 1500 километра от базите, където по принцип са дислоцирани.

По-рано пресслужбата на Шести флот на Военноморските сили на Съединени американски щати заяви, че на 6 и 7 февруари в Средиземно море са се срещнали три ударни авиационни групи на страни от НАТО.

Американските кораби са били предвождани от самолетоносача " Хари Труман ", френските - от самолетоносача " Шарл де Гол ", а италианските - от самолетоносача " Конте ди Кавур ". В състава на обединената ескадра на трите страни са били огромно количество бойни кораби и спомагателни съдове, както и корабни авиационни групи, отбелязва Българска телеграфна агенция.

Всичко по тематиката: Напрежението НАТО-Русия 358  Гяуров: Косвени въздействия върху България от възможен спор в Украйна ще има Гяуров: Косвени въздействия върху България от възможен спор в Украйна ще има  Руски депутати оферират на Владимир Путин да признае държавността на сепаратистите в Украйна Руски депутати оферират на Владимир Путин да признае държавността на сепаратистите в Украйна  Посланикът на Украйна: Не може да се приказва за спад на напрежението Посланикът на Украйна: Не може да се приказва за спад на напрежението
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР