Руски бойни самолети са се приближили опасно близо до самолети

...
Руски бойни самолети са се приближили опасно близо до самолети
Коментари Харесай

ЕКШЪН В НЕБЕТО: Руски бойни самолети прелетяха инфарктно близо до американски над Средиземно море

Руски бойни самолети са се доближили рисково покрай самолети на американските военноморски сили над Средиземно море в края на предходната седмица, заяви министерството на защитата на Съединени американски щати, представено от Ройтерс.

Агенцията отбелязва, че случаят е станал на фона на нарасналото напрежение сред двете страни поради скупчването от Русия на войски по границата й с Украйна. Макар че сходни взаимоотношения не са необичайност, последният подобен случай е станал в извънредно внимателен миг, когато една неправилна преценка може да провокира спомагателна ескалация.

Руски бойни самолети са се доближили до американски патрулни самолети " Посейдон " в интернационалното въздушно пространство над Средиземно море, сподели представител на Пентагона. Той посочи, че никой не е потърпевш, само че акцентира, че сходни произшествия може да доведат до неточности, които на собствен ред да повлекат след себе си още по-опасни последствия.
свързани новини9749на 10.08.2021
В един миг съветски аероплан се е доближил единствено на няколко метра от американски, обърна внимание поискал анонимност представител на държавното управление на Съединени американски щати.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР