Руски бизнесмени са на път да постигнат сензационна уговорка с

...
Руски бизнесмени са на път да постигнат сензационна уговорка с
Коментари Харесай

Руснаци дават 1 000 000 на Лили Иванова да им пее на Нова...

Руски предприемачи са на път да реализират сензационна спогодба с примата на родната известна музика Лили Иванова. Голямата българска звезда се оказа в полезрението на великодушни руснаци, чиято компания от месеци провежда грандиозния театър в съветската столица за Нова година. Според замисъла, в случай че получат единодушие от Лили Иванова, руснаците ще качат на една сцена нея и съветската музикална легенда Алла Пугачова.

А сходна композиция може да провокира нищо по-различно от възторг! Съдействие за връзка с екипа на българската звезда от съветска страна направил персонално Филип Киркоров, който нееднократно е изнасял фамозни спектакли у нас. Апетити към Лили Иванова имат и от българска страна, несъмнено. Само че у нас сходни колосални суми към този момент звучат нереално, написа ШОУ.

„ Всеки би желал Лили Иванова за 31 декември. Но не всеки може да си я разреши!” споделя чиновник на една от известните столични компании – уредници на огромни музикални събития у нас. От там издават още, че с цел да склонят примата да пее на специфична новогодишна галавечеря, са подготвени да изпълнят всяко нейно изискване, отвън рекордния хонорар, а също и да извадят 50-годишно уиски чиято цена на бутилка възлиза на „ скромните” 11 000 $!

Припомняме, че преди година Лили бе удостоверила наличието си в новогодишната нощ, договаряйки се за сумата от 100 000 лева, което е рекорден хонорар у нас. Тогава обаче, огромната ни певица остана без ангажимент броени дни преди празника поради неуместно известие, публикувано в уеб страницата на компанията уредник, в което се споделя, че „ заради на практика нулевия интерес към събитието, уредниците афишират анулацията му”.

Тогава Лили трябваше да пее дружно с Васил Найденов, Азис, Миленита и Део. Дали в действителност е поради неналичието на интерес, или е грандиозна машинация, никой още не знае. Подозренията за машинация се появяват, откакто даже и самите участници не са предизвестени, че задължението им към компанията, с която към този момент имат подписани контракти, отпада. Всичко това, несъмнено, на практика е невероятно, защото до този миг Лили Иванова не е имала присъединяване пред празна зала в кариерата си!

тагове Лили Иванова руснаци Нова година 1 000 000 лева.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР