Руски балерини танцуват в кухните си, за да радват почитателите

...
Руски балерини танцуват в кухните си, за да радват почитателите
Коментари Харесай

Руски балерини танцуват в кухните си

Руски балерини танцуват в кухните си, с цел да радват феновете си в интернет, откакто се самоизолират поради ковид, който затвори театрите, заяви Ройтерс.

Седем балерини от спектакъл "Михайловски ", в който е една от водещите танцови трупи в страната, се снимаха по какъв начин вършат пируети и повдигания в кухните си. Те са съчетали записите си в малко и занимателно видео.
Видезаписът, споделен в страниците в обществените мрежи на театъра, към този момент е гледан от 30 000 души в Инстаграм и има повече от 550 коментара във Facebook.

"Артистите остават правилни на себе си даже в сегашната обстановка - написаха от театъра към видеото. - Макар и да нямат опция да поддържат връзка с публиката в театъра, домовете им служат за сцена и креативна платформа ".

Идеята за видеозаписа е на министър председател балетиста Иван Василиев, който във видеото танцува с Мария Виноградова, до момента в който тя държи тенджера.

Други съветски театри също поддържат връзка с феновете си в интернет. Болшой спектакъл, който също е затворен, излъчва някои от най-хубавите си постановки. Директорът му сподели пред в. "Комерсант ", че се тормози дали ще оцелеят, в случай че не стартират зрелище през септември. Операта в Перм пуска в залата единствено един фен и също излъчва представленията в интернет.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР