Руската заплаха за международната общност е напълно реална, заяви директорът

...
Руската заплаха за международната общност е напълно реална, заяви директорът
Коментари Харесай

Джеръми Флеминг: Руската заплаха за международната общност е напълно реална

Руската опасност за интернационалната общественост е изцяло действителна, съобщи шефът на английския Център за държавни връзки Джеръми Флеминг.

Коментарите на Джеръми Флеминг идват откакто Съединените щати, Франция, Германия и Канада излязоха с обща декларация, че застават зад изказванията на Англия, че Русия стои зад нападението с „ Новичок “ в Солсбъри. В тирада във Вашингтон Флеминг сподели, че „ е безочливост желанието на Русия да подкопава интернационалните закони “.

Снощи на срещата на Съвета за сигурност на Организация на обединените нации Русия отхвърли като неистини предоставените от Англия доказателства по „ случая Скрипал “. Флеминг обаче означи, че заплата от Русия е действителна и ще бъде посрещната с огромен отпор от съдружниците, които разполагат с цялостен набор от средства да се оправят с нея.

В изявление за радио Би Би Си английският дипломат в Организация на обединените нации Карън Брадли съобщи, че е „ доста разочарована, че Русия отхвърля да се ангажира по случая или да признае сериозността на обстановката “.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР