Руската вратарка Елвира Тодуа призна в интервю, че за нея

...
Руската вратарка Елвира Тодуа призна в интервю, че за нея
Коментари Харесай

Руска вратарка: Нормално е да правим секс преди мач

Руската вратарка Елвира Тодуа призна в изявление, че за нея е изцяло обикновено дамите преди футболен мач да вършат секс вечерта преди срещата, за разлика от това, което се случва при мъжете.

„ Нормално е дамите да могат да вършат секс преди мач, до момента в който за мъжете знам, че доста треньори го забраняват”, сподели 35-годишната вратарка, която съставлява тима на ЦСКА Москва и има повече от 100 мача за женския народен тим на Русия.

Трябва да напомним, че в предишното доста треньори са забранявали на футболистите си да вършат секс по време на надпревари. Най-медийният случай бе на Мондиал 2010-а, когато Фабио Капело наложи възбрана на играчите на Англия по време на Световното състезание в ЮАР.

В същия диалог Елвира Тодуа разкри още, че и тя, и колежките ѝ в ЦСКА имат контракти, които ги пазят при положение на бременност. „ Клубът е задължен да ни заплаща в случаите на майчинство. Имаме тази уговорка, само че не е по този начин на всички места и знам, че в доста от клубовете договорите се приключват неотложно, в случай че дадена футболистка забременее”, обоснова се Тодуа.


Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР