Руската въздушна атака срещу Киев тази нощ бе отблъсната, системите

...
Руската въздушна атака срещу Киев тази нощ бе отблъсната, системите
Коментари Харесай

Всичките бяха свалени, нито една не порази целта си

Руската въздушна офанзива против Киев тази нощ бе отблъсната, системите ни за противовъздушна защита смъкнаха над 20 крилати ракети, приближаващи се към украинската столица, сподели украински представител, представен от Ройтерс и Българска телеграфна агенция.

" Всичките бяха свалени, нито една от тях не порази задачата си ", съобщи в " Телеграм " ръководителят на киевската военна администрация Сергий Попко.

Агенция Ройтерс отбелязва, че не е съумяла по самостоятелен път да удостовери истинността на тази информация. Очевидци оповестиха за новинарската организация, че са чули няколко детонации, за които допускат, че са резултат от работата на системите за противовъздушна защита, до момента в който в продължение на повече от четири часа в украинската столица е имало оповестена въздушна паника.

Украинските въоръжени сили оповестиха, че парчета са паднали в един от регионите на Киев.

По предварителни данни няма потърпевши хора, обявиха украинските управляващи.
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР