Руската тенис звезда Мария Шарапова украси световната премиера на новия

...
Руската тенис звезда Мария Шарапова украси световната премиера на новия
Коментари Харесай

Шарапова блесна с новото Porsche 911

Руската тенис звезда Мария Шарапова украси международната премиера на новия модел Porsche 911 в Лос Анджелис. Блондинката зае място на първия ред при формалното показване на паметния състезателен автомобил, в което взе участие някогашният водач от „ Формула 1 “ и дипломат на Porsche – Марк Уебър. Шарапова също е дипломат на Porsche от десетина години, като кара и популяризира единствено коли на тази марка. Издокарана в шармантна рокля с цепка, рускинята театралничи с новия модел, а по-късно се похвали в обществените мрежи: „ Аз съм късметлийка! “

 21-4-6kol

Тенисистката избира да кара компактния SUV модел Macan или бързата лимузина Panamera, въпреки че не е почитателка на рисковите скорости, по личните си думи. Тя се прехласва по новия модел Porsche 911 поради непреходния дизайнерски жанр и образцовата динамичност. Емблематичният за Porsche автомобил излиза в идващото потомство с модернизиран шестцилиндров бензинов боксеров мотор, оборудван с филтър за фини частици. Неговата мощ е нараснала, само че е увеличено и тежестта на колата.

 21-3-6ko

Пазарният старт е с моделите 911 Carrera S и 911 Carrera 4S, които разполагат с запас от 450 конски сили и въртящ миг от 450 Nm. Ускорението от 0 до 100 км/ч лишава 3,7 секунди, а оптималната скорост е 308 км/ч. Очаква се лансирането на базовия модел с към 380 к.с., както и на по-наточените модификации Turbo, GTS и GT3. Като опция на 8-степенната автоматизирана трансмисия се предлага и ръчна скоростна кутия със 7 предавки, тъй като доста фенове на 911 желаят сами да превключват предавките.

 21-1-6kol
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР