Руската телевизия Ар Ти съобщи днес, че нейна журналистка в

...
Руската телевизия Ар Ти съобщи днес, че нейна журналистка в
Коментари Харесай

Журналистка на руската телевизия Ар Ти е тежко ранена в Сирия

Руската телевизия Ар Ти заяви през днешния ден, че нейна журналистка в Сирия е била тежко ранена в Маарет ан Нуман - стратегически град, високомерен от силите на сирийското държавно управление след седмици на бомбардировки, съобщи Българска телеграфна агенция, цитирайки Франс прес.

``
реклама

Според официално съобщение, оповестено на страницата на Ар Ти в " Телеграм ", Шабруни и екипът й заснемали оръжейни хранилища, останали след изтеглянето на бунтовниците от Маарет ан Нуман.

По първична информация един от снарядите се е взривил. Според водача на Уафа тя е жива и е трансферирана от болничното заведение в Хан Шейхун в държавната болница в Хама, уточни Ар Ти и добави, че Шабруни е получила съществени пострадвания.

Сирийските държавни сили оповестиха през днешния ден, че са завладяли Маарет ан Нуман - вторият по величина град в провинция Идлиб, който години наред беше един от центровете на " революцията " преди бомбардировките на сирийските войски и съветските сили да го трансфорат в нереален град, отбелязва Агенция Франс Прес.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
реклама
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа `` затвори X×За да продължите, би трябвало да се регистрирате в уеб страницата Ако сте не запомнили вашата ключова дума можете да я възстановите от тук
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР