Руската страна се надява, че "здравият разум ще надделее" и

...
Руската страна се надява, че "здравият разум ще надделее" и
Коментари Харесай

Руският посланик в Америка: Надяваме се, че здравият разум ще надделее и САЩ няма да изпратят на Киев ракети с голям обсег

Руската страна се надява, че "здравият разсъдък ще надделее " и Съединени американски щати няма да изпратят на Киев ракети с огромен обхват, съобщи съветският дипломат във Вашингтон Анатолий Антонов, откакто бе помолен да разяснява появилата се в американски медии информация, че Белият дом се готви да достави на Украйна ракетни системи за залпов огън, съобщи ТАСС, представена от Българска телеграфна агенция.

" Подобна информация би трябвало да бъде деликатно тествана .

В момента изхождаме от изказването на представителя на Пентагона Джон Кърби, че дефинитивно решение по този въпрос не е взето. Надяваме се, че здравият разсъдък ще надделее и Вашингтон няма да предприеме сходна провокативна стъпка ", съобщи съветският посланик, представен на страницата на посолството в Телеграм.

The Biden administration is preparing to step up the kind of weaponry it is offering Ukraine by sending advanced, long-range rocket systems that are now the top request from Ukrainian officials, multiple officials say
— CNN Politics (@CNNPolitics)
Си Ен Ен заяви по-рано, базирайки се на неназовани представители ,

че администрацията на Джо Байдън се готви да усили типа на оръжията, които предлага на Украйна, като изпрати усъвършенствани ракетни системи с огромен обхват на деяние.

Администрацията е склонна да изпрати системите като част от по-голям пакет от военна помощ и помощ за сигурността на Украйна, който може да бъде разгласен още идната седмица, настояват източниците на малкия екран.

На заглавната фотография - Анатолий Антонов.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР