Руската специална военна операция (СВО) в Украйна е освобождение на

...
Руската специална военна операция (СВО) в Украйна е освобождение на
Коментари Харесай

Володин: Освобождаваме украинския народ от американските колонизатори

Руската специфична военна интервенция (СВО) в Украйна е избавление на украинските жители и славянските земи от американските колонизатори. Тезата не е нова, само че стартира да се постанова в съветските медии поредно в последните седмици.

В пост в Телеграм, представен от държавната организация ТАСС, председателят на Руската държавна дума Вячеслав Володин изтегля съветските оправдания за нахлуването в Украйна на ново равнище. Припомняме, че при започване на спора в съветския дискурс преобладаваха аргументи като денацификация, в следствие минаха към демилитаризация на Украйна, а в последните няколко месеца се постанова разказът, че конфликтът на украинския фронт е всъщност между Русия и западните страни, НАТО и Съединени американски щати.

" Преди девет години, вследствие на държавния прелом в Киев, властта мина под външния надзор на Вашингтон, беше открит марионетен нацистки режим. Специалната военна интервенция се трансформира в избавление на гражданите на Украйна и славянските земи от американските колонизатори ", написа Володин.

Както означи ръководителят на Държавната дума, Вашингтон и неговият режим в Украйна " лишават хората от политически права и свободи ", с цел да запазят въздействието си върху жителите: закриват нежелани медии, не разрешават политически партии и стартират репресии против църквата. " Съединени американски щати постоянно са постъпвали по този начин със своите колонии. Никой не намерения за украинския народ. Страната е разграбена ", написа той.

Вячеслав Володин счита, че днес Украйна е " полигон за Вашингтон и НАТО, където тестват своите оръжия и нови способи на водене на война ". " Те не регистрират загубите си: украинците се употребяват като непотребен тестови материал. Там има американски инструктори и наемници. За да спасят киевския режим, започнаха и доставка на тежко въоръжение ", сподели Володин и прибавя, че всичко това приказва за " директното присъединяване на Вашингтон в бойните дейности ", който се опасява да не загуби " своята колония ".
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР