Руската специална операция в Украйна има за цел да сложи

...
Руската специална операция в Украйна има за цел да сложи
Коментари Харесай

Лавров: Руската операция в Украйна има за цел да сложи край на курса на американското господство

Руската специфична интервенция в Украйна има за цел да постави завършек на курса на неразумно владичество на Съединени американски щати и други западни страни. Това съобщи в понеделник министърът на външните работи на Руската федерация Сергей Лавров в изявление за телевизия „ Россия-24 “, предава ТАСС.

„ Нашата специфична военна интервенция е предопределена да постави завършек на безразсъдната агресия и безразсъдния курс към цялостно владичество на Съединени американски щати и стоящите под тях останали западни страни на интернационалната сцена “, цитира организацията думите на първия посланик на Москва.

По думите на Лавров, американската доминация е построена с груби нарушавания на интернационалното право. „ В Косово без референдум е допустимо да се признае независимостта, само че в Крим, вследствие на референдум, който беше следен от стотици справедливи представители на непознати страни, от обществеността на непознати страни, е невероятно. В Ирак, на 10 хиляди километра от Съединени американски щати, те си представяха опасност за тяхната американска сигурност, бомбардираха го, не откриха никаква опасност и даже не се извиниха. А когато неонацисти и ултрарадикали се отглеждат навръх нашите граници; когато се основават десетки биологични лаборатории по линия на Пентагона, провеждащи някакъв тип опити, които са ориентирани главно към основаване на биологични оръжия – и бяха открити документи, които не оставят никакво подозрение за това, то на тази опасност по нашите граници, а не оттатък океана, не ни е разрешено да отговорим “, разяснява съветският външен министър.
 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР