Руската състезателка в скока на дължина Даря Клишина говори за

...
Руската състезателка в скока на дължина Даря Клишина говори за
Коментари Харесай

Даря Клишина: Пикът на броя на заразените в САЩ ще бъде в края на април

Руската състезателка в скока на дължина Даря Клишина приказва за обстановката с ковид в Съединени американски щати. " Във всяка страна има разнообразни правила. Аз съм в Атланта, Джорджия. Официално имаме право да излизаме, само че в това време всички се поучават да останат у дома за сигурност. Ако желаете да се занимавате с физическа интензивност, можете да отидете до парковете. Имаме такава публична марка.
View this post on Instagram
A post shared by The official Darya Klishina (@dariaklishina) on Apr 9, 2020 at 11:53pm PDT
Предполага се, че пикът на броя на инфектираните в Съединени американски щати ще падне в края на април. Това, което се случва в Ню Йорк, е просто извънредно. Честно казано, обстановката е доста потискаща. Фактът, че Русия вкара строга карантина, макар обстоятелството, че няма толкоз доста случаи на заболяването, колкото в други страни, е най-логичното и вярно решение да се предотврати целият този смут, който се случва в този момент в Съединени американски щати ", съобщи Клишина пред " Sportcast ".

View this post on Instagram
A post shared by The official Darya Klishina (@dariaklishina) on Apr 9, 2020 at 7:09am PDT
" Купуване на тоалетна хартия? Попаднах на това преди към три седмици. Отидох в елементарен магазин, където вървя постоянно, в близост от вкъщи. Просто отидох за хранителни артикули и виждам: хората отиват към касите с големи блокове тоалетна хартия. Помислих си: Какво става? Защо вършат това? Очевидно всички се опасяваха, че ще ядат повече по време на карантина, и потреблението на тоалетна хартия ще се усили доста. Няколко седмици по-късно в магазина беше окачена огромна табела: " Забранено е връщането на тоалетна хартия ", добави Клишина.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР