Руската рубла достигна днес двегодишен връх спрямо долара и еврото,

...
Руската рубла достигна днес двегодишен връх спрямо долара и еврото,
Коментари Харесай

Рублата достигна 2-годишен връх спрямо долара и еврото

Руската рубла доближи през днешния ден двегодишен връх по отношение на $ и еврото, най-много поради строгия финансов надзор в страната и макар оповестения следващ пакет наказания от страна на Европейски Съюз, съобщи Ройтерс.

В утринната търговия рублата нарастна с 0,7 на 100 по отношение на $ до 68,62 рубли, най-силната й позиция от юни 2020 година

Спрямо еврото рублата нарастна с 1,2 на 100 до 73,84 рубли, като за малко стигна и до 72 рубли за $, най-силната й позиция от февруари 2020 година

Движенията на съветските валутни пазари се реализират под непоколебим финансов надзор, а акции се търгуват лимитирано и при възбрана за къси продажби. На задгранични играчи е неразрешено да търгуват с акции на съветски компании без категорично позволение.

Участниците на пазара обаче се питат дали сегашният курс на рублата е резистентен, като се има поради, че при започване на март рублата падна до рекордно ниски равнища след налагането на първите наказания от страна на западните страни, показва Ройтерс.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР