Руската противовъздушна отбрана свали над 30 украински дрона над Черно

...
Руската противовъздушна отбрана свали над 30 украински дрона над Черно
Коментари Харесай

Русия твърди, че е свалила 36 украински дрона, докато битката продължава в източната част на Украйна

Руската противовъздушна защита смъкна над 30 украински дрона над Черно море и полуостров Крим през нощта в събота, заяви съветското министерство на защитата в неделя, написа „ Асошиейтед прес “. В Telegram министерството написа:

„ Системите за противовъздушна защита са унищожили 36 украински безпилотни летателни апарата над Черно море и северозападната част на Кримския полуостров . “

Местните управляващи в южния край Краснодар, граничещ с Черно море, оповестиха, че в ранните часове на неделя е избухнал пожар в петролна рафинерия , само че не прецизираха повода. „ Причините за случая се откриват “ , се споделя в изказване на локалните управляващи на фона на изказвания в локални медии, че пожарът е породен от удар на дрон или парчета от свален дрон .

Ударите и обстрелите с дронове по съветските гранични региони и анексирания от Москва Крим са постоянно събитие. Украинските управляващи в никакъв случай не поемат отговорност за офанзиви на съветска територия или на полуостров Крим.

В Украйна военновъздушните сили на страната оповестиха в неделя, че са свалили пет ирански експлодиращи дрона Shahed , изстреляни от Русия през нощта.

Близо до фронтовата линия в източната част на страната, където украинските и съветските сили са вкарани в жестока борба за надзор, четирима служители на реда бяха ранени, когато снаряд , изстрелян от съветски войски, експлодира от полицейската им кола в град Сиверск, ситуиран в отчасти окупирана Донецка област .

Британското разузнаване оцени този уикенд, че Русия е претърпяла някои от най-големите си равнища на жертви до момента тази година вследствие на продължаващите „ тежки, само че неубедителни “ боеве към град Авдиевка , също в провинция Донецк. В постоянната разследваща информация на Министерството на защитата на Обединеното кралство в събота сутринта се отбелязва, че Русия е изпратила „ детайли от до осем бригади “ в региона, откогато е почнала своето „ огромно настъпателно изпитание “ в средата на октомври.

Също в неделя изтъкнат съдружник на съветския президент Владимир Путин предизвести, че Русия може да предприеме дейности за изземване на активи на държави-членки на Европейския съюз, които счита за враждебни, в случай че Европейски Съюз продължи с проекта си за „ кражба “ на замразени съветски средства в поддръжка на следвоенното възобновяване на Украйна старания.

„ Редица европейски политици (…) още веднъж започнаха да приказват за кражба на замразените средства на страната ни, с цел да продължи милитаризацията на Киев “ , написа Вячеслав Володин, ръководител на Държавната дума, долната камара на съветския парламент в Telegram.

Володин направи изказването в отговор на известие в петък от Урсула фон дер Лайен , ръководител на Европейската комисия , по отношение на предлагането да се употребяват облагите от замразени съветски държавни активи в поддръжка на Украйна при нейното възобновяване.

Володин твърди, че Москва ще отговори с ограничения, които ще нанесат обилни разноски на Европейски Съюз, в случай че предприеме дейности против съветски активи, забележителна част от които са в Белгия . Той съобщи:

„ Подобно решение ще изисква съразмерен отговор от Руската федерация. В този случай ще бъдат иззети доста повече активи, принадлежащи на недружелюбни страни, в сравнение с нашите замразени средства в Европа . “

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР