Руската противовъздушна отбрана свали и два военни дрона, летящи към

...
Руската противовъздушна отбрана свали и два военни дрона, летящи към
Коментари Харесай

Руското ПВО свали 11 дрона, насочени към Москва и Севастопол

Руската противовъздушна защита смъкна и два военни дрона, летящи към Москва, заяви по-рано кметът на съветската столица Сергей Собянин.

11-те безпилотника са обезвредени край Севастопол. 9 от тях са били обезвредени и не са достигнали задачата си, като са претърпели поражение в акваторията на Черно море.

Няма потърпевши и опустошения, прецизираха от Министерството на защитата, представено от ТАСС. Два безпилотни апарата са били изумени от противовъздушната защита, а девет със средства за радиоелектронна битка, уточни ведомството.

" Около 04:00 часа тази заран Противовъздушна отбрана унищожи два военни дрона, летящи по посока на града - единия в Калужска област, а другия в региона на централния околовръстен път на съветската столица ", написа първи московският кмет Собянин в Телеграм.

Малко по-късно от МО на Руската федерация оповестиха, че Противовъздушна отбрана са пресекли опита на Киев да нападна обекти с безпилотници в направлението Москва и Севастопол.

От ведомството прецизираха, че двата дрона са премахнати в небето на Малоярославски регион в Калужска област и над територията на Одинцовски окръг в Московска област.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР