Руската пропагандна машина ще го обяви за паднал със смъртта

...
Руската пропагандна машина ще го обяви за паднал със смъртта
Коментари Харесай

Гудков: В администрацията на Путин вече измислиха хитър план. Пригожин ще бъде намерен мъртъв в Украйна

Руската пропагандна машина ще го разгласи за паднал със гибелта на храбрите. Путин посмъртно ще му даде званието Герой на Руската федерация. Тържествено заравяне, всички ще се провят на тъжни, а вечерта в Кремъл ще има ваучър по този мотив.

 

Върхушката ще чества, че се е отървала от неуместния Пригожин ", Това съобщи Генадий Гудков, някогашен народен представител в Държавната дума (долната камара на Народното събрание в Москва), съобщи украинската медия УНИАН.

 

" Бизнесменът дава колосални жертви във и към източния украински град Бахмут. Заради това предприемачът не си икономисва рецензиите към политическото и военно управление на страната, в това число и към президента и висшия главнокомандващ Владимир Путин ", сподели ексзаконодателят, който емигрира от Русия.

 

Междувременно украинската медия НВ съобщи за дисциплинарно уволняване на съветския агитатор Константин Долгов поради изявление с Пригожин.

 

" Пред журналиста шефът на " Вагнер " съобщи за неуспеха на пълномащабната инвазия против нашата страна.

 

" Предприемачът също опроверга опорните точки на Кремъл за нацисткия режим в Киев и за това, че руснаците и украинците един народ ", добави изданието.

 

" Попитах управлението си за какво съм уволнен. Те ми дадоха отговор: Нареждане от горната страна ", сподели журналистът, представен от НВ.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР