Руската полиция нахлу в друг гей бар през уикенда, показва

...
Руската полиция нахлу в друг гей бар през уикенда, показва
Коментари Харесай

Видео показва как руската полиция за борба с безредиците нахлува в гей бар, съобщават местни медии

Руската полиция нахлу в различен гей бар през уикенда, демонстрира видео, оповестено от съветска медия, по-малко от две седмици откакто най-висшият съд на страната дефинира ЛГБТК деятели като екстремисти.

Видеото, споделено в събота от локалния информативен бюлетин Ura.ru, наподобява демонстрира по какъв начин служители на реда за битка с безредиците влизат в мрачно осветлен бар или клуб и по-късно ненадейно прекъсват музиката и включват светлините. Полицаите могат да бъдат чути да викат, а по-късно към дузина гости и чиновници на бара могат да бъдат видени да напущат заведението. Видеото е снимано във Fame, гей бар в четвъртия по величина град в Русия, Екатеринбург, съгласно новинарското издание. Ura.ru, който също е основан в Екатеринбург, в предишното е бил сериозен към съветското държавно управление, само че в последно време магазинът е разказан като „ другарски надъхан към Кремъл “.

Гей питейни заведения в Москва бяха нападнати по сходен метод от съветската полиция предходния уикенд. Съобщава се, че иден...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР