Руската музикална икона Алла Пугачова се е прибрала тайно в

...
Руската музикална икона Алла Пугачова се е прибрала тайно в
Коментари Харесай

Алла Пугачова се е прибрала тайно в Русия с влак и без мъжа си

Руската музикална икона Алла Пугачова се е прибрала скрито в Русия с трен и без мъжа си, оповестиха съветски издания.

 

Певицата е била видяна на Ленинградската гара в Москва, а влакът, с който е пристигнала, е пристигнал от Псков.

 

74-годишната изпълнителка е била уловена на видео по какъв начин върви по перона, съпроводена от двама души, след което се качва в черен автомобил и напуща гарата. Звездата е била сама, без брачна половинка си, шоумена Максим Галкин, който е включен от Кремъл в регистъра на задграничните сътрудници.

 

По-късно стана ясно, че Пугачова се е прибрала в замъка си в село Гряз,
покрай Москва.

В средата на октомври стана известно, че в замъка на Пугачова и Галкин са почнали ремонтни действия.

Певицата и мъжът ѝ отпътуваха с децата си за Израел напролет на 2022 година, малко след началото на войната в Украйна. След като напусна, Галкин намерено подлага на критика дейностите на Москва по отношение на Киев. Пугачова на собствен ред съобщи, че “е солидарна със брачна половинка си ”, с което обтегна връзките си с съветските управляващи.

След началото на войната сред Израел и “Хамас ” Галкин отхвърли слуховете за овакантяване на страната, като добави, че за него и брачната половинка му “е значимо да поддържат израелците в сложни времена ”. Той сподели още, че се гордее със страната, в която живее, и с нейната единна нация. “Ако служех в израелската войска и имаше най-малко някакви аргументи да отида да пазя Израел, щях да отида ”, акцентира шоуменът.

Въпреки това преди месец, след ескалирането на спора в Близкия изток, Пугачова си потегли от Израел със сина си Хари и щерка си Лиза. Тогава се твърдеше, че те възнамеряват да прекарат идната година в Кипър.

На 31 октомври Пугачова разгласява в инстаграм за първи път от четири месеца фотография със фамилията си с текст: “Ние продължаваме да живеем ”.

Според съветски медии звездата се е върнала в Русия, с цел да продава свои парцели. В края на октомври обаче в медиите се появиха клюки, че в звездното семейство са почнали проблеми - Пугачова желала да се върне в Русия, а Галкин бил срещу

Руски депутати пък означиха, че Пугачова е гражданка на Русия и към момента не е направила никакви дейности, които биха нарушили нейните цивилен права.

“Всеки спазващ закона жител може свободно да напусне Русия и да се върне в нея. “Роднина на непознати сътрудници ” не е и не би трябвало да бъде общоприето съществително. Второ, съветските жители пътуват до други страни, работят там, връщат се назад в Русия и по-късно още веднъж отпътуват ”, сподели прессекретарят на Кремъл Дмитрий Песков, разяснявайки завръщането на Пугачова в страната.

Последният път, когато певицата се върна в Русия, бе през май. Тогава тя участва на погребението на стилния дизайнер Валентин Юдашкин, само че отхвърли да поддържа връзка с публицисти и не разяснява къде живее.

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР