Руската мегазвезда Филип Киркоров ще се жени! Новината потвърди самият

...
Руската мегазвезда Филип Киркоров ще се жени! Новината потвърди самият
Коментари Харесай

Браво! Филип Киркоров се жени във Варна (СНИМКИ)

Руската мегазвезда Филип Киркоров ще се дами! Новината удостовери самият той пред медиите. Изпълнителят на голям брой български шлагери ще каже „ Да! “ на 43-годишната актриса Екатерина Гусева първо у нас, а по-късно и в Москва.

„ Сватбата ще е в България поради татко ми. Той доста ще се зарадва “, удостовери Киркоров. Бащата на звездата е роден и живее във Варна. Най-вероятно и сватбата ще бъде там.

Младоженката в последно време е неразделно до руснака с български корени. Тя го придружи и по време на визитата му в Баку. Катя се схваща прелестно с двете деца на Киркоров – Алла Виктория и Мартин. Самата Гусева в изявление пред съветската преса твърди, че фантазията й била да се омъжи.

„ Харесвам доста Филип. Не желая да споделям персоналния си живот, само че това, че той е по-възрастен от мен, не ме тормози. На този стадий аз повече от всичко желая да стана майка “, декларира хубавицата.

14 години след развода с Алла Пугачова Киркоров явно е решил, че ще се сложи брачните окови повторно.

Странното е, че единствено преди месец в известното съветско шоу „ Битка на ясновидците “ екстрасенска предсказа, че Филип ще откри подмяна на някогашната си брачна половинка Пугачова и в околните две години още веднъж ще мине под венчило. Киркоров не разяснява изказванието, само че с усмивка изясни пред камерите, че и той се замислял за сходна стъпка.

Междувременно луда фенка още веднъж заплаши изпълнителя. Той показа на профила си пост с текст: „ Жената на Киркоров се върна! “. С това изказване в инстаграм, снимано от пресата, артистът разгласи личното си учудване от обстоятелството, че дамата, която го преследва с години, е на независимост и ще продължи да го преследва.

„ Мислех, че този потрес е останал в предишното, само че се оказа, че не е “, написа Филип, публикувайки видео със своята почитателка от Украйна. Тя твърди, че се е срещала с изпълнителя и той даже й заречен да се ожени за нея, само че след това я зарязал.

„ Да, ще се бракосъчетавам, само че не за теб, блага моя. Имам си друга жена “, изясни артистът в профила си, а виртуалните му другари го поддържаха за следващ път в битката му с нахалничката.

Инфо: 

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР