Руската компания "Уралтрансмаш" представи нов модел трамвайна мотриса с уникална

...
Руската компания "Уралтрансмаш" представи нов модел трамвайна мотриса с уникална
Коментари Харесай

Секретен трамвай от производителя на танка Армата

Руската компания "Уралтрансмаш " показа нов модел трамвайна мотриса с неповторима структура на ревюто ИННОПРОМ-2018, оповестява ABW. Четириосният вагон 71-415 има талиги с двойно отраслово окачване, създадено особено за него.

Ходовата част на трамвая е проектирана по този начин, че да освобождава оптимално междуколесното пространство. Въпреки особеностите на структурата маневреността на мотрисата не е потърпевша въобще - радиусът на завой е 14 метра.



Всяко от колелата на новия трамвай е снабдено със личен 30-киловатов електромотор. Сумарната мощ от 250 кВт разрешава ускоряване от 0 до 40 км/ч за 10 секунди и оптималната скорост 75 км/ч. Заявеният запас е 500 000 км до първия главен ремонт и експлоатационна възраст не по-малко от 20 години.



По време на ревюто иновационните талиги са били маскирани грижливо, с цел да се избегне рискът от индустриален шпионаж от съперници. До края на годината 71-415 би трябвало да получи механически документ, който да разреши започването на серийно произвеждане.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР