Руската инвазия в Украйна ще продължи, но нито една от

...
Руската инвазия в Украйна ще продължи, но нито една от
Коментари Харесай

”ЦРУ в сянка”: Руската инвазия в Украйна ще продължи, но без териториални придобивки

Руската инвазия в Украйна ще продължи, само че нито една от страните няма да реализира задоволителни териториални придобивки, с цел да утежни доста преговорната позиция на другата страна. Това ще подсигурява, че западните наказания против Русия ще останат и ще поддържат напън върху цените на суровините. Трябва да се означи, че още през август „ Стратфор ” предвижда продължителна война в Украйна.

 

Европейската комисия ще концентрира политиката си върху отбраната на блока от енергийна рецесия и възходяща инфлация, както и увеличение на автономията на Европейски Съюз в области като технологии и първични материали.

 

Икономическият напредък на Китай постепенно ще се възвърне, до момента в който Пекин облекчава рестриктивните мерки против COVID-19. Но този напредък ще бъде възпрепятстван от продължаващия надзор от страна на регулаторите в софтуерния бранш и напъните за понижаване на задлъжнялостта в бранша на недвижимите парцели.

 

Съединените щати едностранно, без поддръжката на съдружниците, ще наложат по-строги ограничавания върху софтуерния бранш на Китай. Това ще пристигна като част от по-широките старания на Вашингтон да се опълчи на възходящата софтуерна мощност на Пекин, твърди „ Стратфор ”, чийто прогностични фрагменти бяха оповестени в украинския портал „ strana.ua ”. 
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР