Руската информационна агенция ТАСС, която през последните години се превърна

...
Руската информационна агенция ТАСС, която през последните години се превърна
Коментари Харесай

ТАСС цитира щедро Румен Радев, превърна думите му за военната помощ за Украйна в пропагандно оръжие

Руската осведомителна организация ТАСС, която през последните години се трансформира в рупор на путинската агитация цитира вчерашното изказване на българския президент Румен Радев. То е в цялостно благозвучие с позициите на Кремъл и в тотално несъгласие с полезностите, които изповядват и пазят сътрудниците ни от Европейски Съюз и НАТО. Руската организация подчертава на думите на Радев, че всяка помощ за Украйна може да докара до световен спор. Руснаците приветстват думите на българския президент, че заради тази причина страната ни не би трябвало да дава оръжие на Киев.

Твърденията на Румен Радев бяха направени по време на вчерашно. Тази позиция напълно не е нова, само че се експлоатира подло още веднъж на фона проваления и трети опит за сформиране на държавно управление, идното разформироване на парламента  и предстоящите следващи месеци със служебно държавно управление.

Българският парламент взе отговорно решение да предоставим оръжие на Киев във войната против Русия, само че и до в този момент не се извършва пълноценно и се саботира от военния министър Димитър Стоянов и служебния кабинет на Гълъб Донев. Самият президент окачестви партиите, които поддържаха даването на помощ в Народното събрание като войнолюбци.

Твърденията на българския президент, които ТАСС развява  в осведомителните си излъчвания са безспорна хибридна пропагандна, тъй като обслужват ползите на Путин и Кремъл. В тази война Русия е агресорът, който атакува суверенна Украйна, разрушава градовете й, убива почтени, мародерства и тероризира един свободен народ. Радев не помни, че жертвата са украинците и когато им даваме оръжие това не е поддържане на войната, а опит да се защитят и отблъсне нашественика, който не е по-малко рисков и за други европейски страни, в това число и България, която Кремъл от дълго време разгласи за неприятелска страна. 

Думите на българския президент, които напълно не се споделят от гражданското общество унижават за следващ път страната ни пред сътрудниците и я показват като обезсърчителен член на Европейски Съюз и НАТО.

 radev_tass.jpg
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР