Руската хакерска група RaHDIt (Злите руски хакери“) направи публично достояние

...
Руската хакерска група RaHDIt (Злите руски хакери“) направи публично достояние
Коментари Харесай

„Злите руски хакери“ публикуваха данните на 1500 украински шпиони

Руската хакерска група RaHDIt („ Злите съветски хакери “) направи обществено притежание информация за над 1,5 хиляди чиновници на Службата за външно разузнаване (СВР) на Украйна, оповестява РИА Новости, базирайки се на данни от уеб страницата „ Немезида /Nemesis/.

Там по-специално има данни за представители на разузнаването, работещи под прикритието на посолства допълнително от 20 страни.

Този лист включва както страни, които интензивно поддържат Украйна в опълчването на Русия (САЩ, Франция, Италия, Германия, Полша), по този начин и страни с по-сдържана позиция, в това число Азербайджан, Аржентина, Унгария, Гърция, Ирак, Южна Африка, Таджикистан и други други.

Освен това в мрежата са оповестени данни на офицери от украинското разузнаване, работещи в задачите на Организация на обединените нации, Европейския съюз и НАТО, и над 40 места на базиране на подразделения на СВР на Украйна, в това число и едно законспирирано образователно заведение.

По думите на хакерите, те са получили достъп до база данни на чиновници на украинското външно министерство и на Службата за външно разузнаване, след което са ги сравнили и са разкрили съвпадения.

Източник от правоохранителните органи удостовери за РИА Новости актуалността на оповестената информация.

Превод: Европейски Съюз

ВАЖНО!!! Уважаеми читатели на, лимитират ни поради позициите ни! Влизайте непосредствено в сайта www.pogled.info . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?

Когато видите знака " подправени вести ", това значи, че тази публикация е целесъобразно да се прочете!!!

Абонирайте се за нашия Ютуб канал/горе вдясно/: https://www.youtube.com
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР