Руската гимнастичка Александра Солдатова участва в галаспектакъла, с който беше

...
Руската гимнастичка Александра Солдатова участва в галаспектакъла, с който беше
Коментари Харесай

Солдатова участва на галаспектакъла на Гран При в Москва

Руската гимнастичка Александра Солдатова взе участие в галаспектакъла, с който беше закрита конкуренцията за Гран При в съветската столица Москва.

" Здравето ми е на първо място сега. Винаги има шансове за завръщане. Изпълнението ми беше ужасно. Беше мъчно, само че страстите и аплодисментите на публиката всякога са прелестни ", разяснява Солдатова за ТАСС след присъединяване си.

В четвъртък грацията беше призната в болница в Москва. Първите известия в медиите бяха, че тя се е пробвала да се самоубие. След това Солдатова и треньорката й Анна Дяченко отхвърлиха тези изявления. Гимнастичката съобщи, че се е порязала, до момента в който си е приготвяла закуска.

По-рано през днешния ден Солдатова призна, че в последните повече от две години и половина страда от булимия и по тази причина е решила краткотрайно да приключи кариерата си и да се лекува. Рускинята е четирикратна международна и многократна европейска шампионка. Солдатова пропусна международното състезание по художествена гимнастика в Баку през септември предходната година.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР