Руската федерация разработва най-новата авиационна с дълъг обсег Х-95, обяви

...
Руската федерация разработва най-новата авиационна с дълъг обсег Х-95, обяви
Коментари Харесай

Авиационна хиперзвукова ракета създават в Русия

Руската федерация създава най-новата авиационна с дълъг обхват Х-95, разгласи началникът на военната академия на Генералния щаб на Въоръжените сили на Русия генерал-полковник Владимир Зарудницкий. Според генерала през днешния ден доминирането в галактическата сфера е изискване за сполучливото водене на военните дейности. Това предимство се обезпечава от ефикасното потребление на бойни самолети, съобщи БГНЕС.

„ За тези цели Руската федерация създава и приема нови и осъвременени модели оръжия, военна и специфична техника, като стратегически ракетен бомбардировач Ту-160М; авиационна хиперзвукова ракетна система„ Кинжал “; високо прецизни въздушни оръжия с огромен обхват , по-специално хиперзвуковата ракета Х-95 “, споделя Зарудницкий в публикацията си за факторите за реализиране на победа в бъдещите войни, оповестена в списание „ Военна мисъл “. Ръководителят на академията също означи, че за задачите на авиацията се основават безпилотни летателни апарати от разнообразни класове, радари за разкриване над хоризонта, зенитно-ракетни комплекси и друга най-нова военна техника.
 Русия се похвали с сполучливо тестване на хиперзвуковата ракета Циркон (ВИДЕО) Русия се похвали с сполучливо тестване на хиперзвуковата ракета " Циркон " (ВИДЕО)
Руската фрегата " Адмирал Горшков " сполучливо е изстреляла хиперзвукова ракета " Циркон " от Бяло море по полигон в региона на Архангелск. Тов...

Според източник на РИА Новости, „ се създава нова хиперзвукова ракета с огромен обхват за потребление във въоръжението на осъвременения бомбардировач на далечни дистанции Ту-22М3М, осъвременения стратегически бомбардировач Ту-160М и усъвършенствания авиационен комплекс за далечни дистанции, като прототипите на новия артикул към този момент са тествани “. В момента съветските войски се намират на пробни бойни дежурни самолетни комплекси с хиперзвукови ракети „ Кинжал “, които включват притежател МиГ-31К и хиперзвукова ракета, основана въз основата на балистични ракети „ Искандер “. При проби боеприпасите доближиха скорост 10 пъти по -голяма от скоростта на звука. В края на юни два МиГ-31К с хиперзвукови ракети за първи път бяха ситуирани на авиобаза в Сирия.

Русия приключва и тестванията на корабна ракетна система с хиперзвукова крилата ракета „ Циркон “. Корабите и подводниците на Военноморски сили ще бъдат въоръжени с такива ракети. Последният изстрел на ракетата по време на тестванията е осъществен на 19 юли от фрегатата " Адмирал Горшков ". Както сподели съветският министър на защитата Сергей Шойгу през февруари, разнообразни основани хиперзвукови системи ще се трансфорат в гръбнака на съветските неядрени сили за въздържане.

Още от АЗИЯ:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР