Руската федерация е изстреляла 1 300 ракети по Украйна, което

...
Руската федерация е изстреляла 1 300 ракети по Украйна, което
Коментари Харесай

Русия е изстреляла ракети за $7,5 млрд. срещу Украйна

Руската федерация е изстреляла 1 300 ракети по Украйна, което коства на агресора минимум 7,5 милиарда $.

Това заяви сп. " Форбс ".

Москва е изстреляла 235 ракети " Калибр " по Украйна. Трудно е да се пресметна точният брой на другите типове ракети, изстреляни по Украйна, само че съгласно Министерството на защитата на 24 март тяхното съответствие е следното: 62% от ракетите са " Искандер ", 30% са ракети от клас X, а 8% са " Точка-У ".
 Русия приема на въоръжение първите нуклеарни ракети
Русия приема на въоръжение първите нуклеарни ракети " Сармат "

Това ще се случи не по-късно от тази есен

Цената на ракетите може да варира доста . " Точка-У ", съгласно уеб страницата на " Военна Русия ", е на стойност 300 000 $, а " Калибр " е на стойност 6,5 милиона $ съгласно контракт за експорт с Индия от 2006 година Ракетите Х-101 са по-модерни и усъвършенствани от " Калибр ", заради което, съгласно специалистите, те са неведнъж по-скъпи.

Така, съгласно всички оценки, общата стойност на изстреляните против Украйна ракети доближава 7,5 милиарда $. Тази сума надвишава 82 от 85-те годишни локални бюджета на съветските райони - всички като се изключи Москва, Московска област и Санкт Петербург .
 Ракети удариха Лвов
Ракети удариха Лвов

Лвов е по-малко обиден от военните дейности спрямо други елементи на страната и се смята за релативно безвредно леговище

Както оповестява УНИАН, за два месеца военни дейности Русия е понижила запасите си от ракети повече от два пъти. Според заместник-министъра на защитата Анна Маляр руснаците се пробват да възстановят запасите от ракети, само че това ще отнеме години .
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР