Руската Федерална служба за сигурност (ФСС) съобщи днес, че тази

...
Руската Федерална служба за сигурност (ФСС) съобщи днес, че тази
Коментари Харесай

Русия предотвратила 14 терористични атаки към Крим

Руската Федерална работа за сигурност (ФСС) заяви през днешния ден, че тази година е предотвратила 14 " диверсионно-терористични офанзиви " и е разрушила мрежа от украински сътрудници на полуостров Крим, анексиран от Русия през 2014 година, съобщи Ройтерс.

Службата уточни, че е предотвратила офанзиви, в това число атентати против назначения от Москва началник на Крим Сергей Аксьонов и някогашния проруски член на Върховната рада Олег Царьов.

Царьов оцеля, макар че беше прострелян с два патрона при офанзива през октомври в Крим. Източник от Службата за сигурност на Украйна (ССУ) сподели тогава пред Ройтерс, че нападението е част интервенция на украинското разузнаване.

ФСС съобщи, че украинската шпионска мрежа е провела също офанзиви против железопътната и енергийната инфраструктура на полуострова. Службата добави, че е разкрила 15 скривалища за оръжие и експлозиви и е задържала 18 " сътрудници и помагачи на украинските спецслужби " по обвинявания в подготовка на диверсии, предава Българска телеграфна агенция.

 

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР