Руската Федерална служба за сигурност (ФСС) съобщи, че 25-годишен жител

...
Руската Федерална служба за сигурност (ФСС) съобщи, че 25-годишен жител
Коментари Харесай

В Русия арестуваха млад мъж за подготовка на атентати по указания на украинските спецслужби

Руската Федерална работа за сигурност (ФСС) заяви, че 25-годишен гражданин на Оренбургска област е бил арестуван по съмнение в подготовката на терористични актове " по инструкции на украинските специфични служби ", съобщи ТАСС, представена от Българска телеграфна агенция.
Всичко по тематиката: Руската инвазия в Украйна 10552
" ФСС и министерството на вътрешните работи на Руската федерация предотвратиха терористичен акт в град Новотроицк, Оренбургска област. В резултат на осъществените дейности бе арестуван съветски жител, роден през 1997 година, който е подготвял палежи по инструкции на украинските специфични служби ", се споделя в известие на пресцентъра на ФСС. Той е възнамерявал да нападна гарата в Новотроицк, военното комисарство на град Орск, както и отдел на ФСС.

Впоследствие обвиненият е възнамерявал да премине на страната на украинските въоръжени сили и да взе участие в бойни дейности против съветските въоръжени сили, се споделя още в прессъобщението на съветската работа.

Иззети са били разнообразни доказателства, измежду които съставни елементи и указания за разработване на бомби, както и мобилно устройство, посредством което обвиненият е кореспондирал с украинските специфични служби.

Пресслужбата на ФСС добави, че арестуваният мъж е направил цялостни признания.   

Междувременно противопожарната работа в Москва заяви, че е потушила пожар, избухнал в постройка с офиси на военния комисариат. Пламъците са обхванали 50 кв. метра от шестия етаж на сданието, в което се обитава взаимният боен комисариат на Преображенски регион.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР