Руската Федерална служба за сигурност (ФСБ) съобщи, че е предотвратила

...
Руската Федерална служба за сигурност (ФСБ) съобщи, че е предотвратила
Коментари Харесай

Русия съобщи за предотвратена диверсия в Крим

Руската Федерална работа за сигурност (ФСБ) заяви, че е предотвратила измама на специфичните служби на Украйна в обект на кримската енергийна система . Това оповестиха за ТАСС от Центъра за връзки с обществеността (ЦВО) на ФСБ на Русия.

" В Керч е предотвратена подготовката на измама в обект на енергийната система на полуострова. В резултат на подхванатите ограничения е арестуван жител на Русия и Украйна, роден през 1971 година, участващ в подготовката на това закононарушение ", обявиха от ЦВО на ФСБ.

От дома му са конфискувани самоделно взривно устройство и информационни средства, съдържащи преписка с представител на специфичните служби на Украйн а, който е координирал активност му.

Срещу арестувания е формирано наказателно дело " Подготовка за измама " и за " Незаконно придобиване, прекачване, продажба, предпазване, превозване или носене на взривни субстанции или взривни устройства " от Наказателния кодекс на Руската федерация, които плануват наказване до пожизнен затвор. Заподозреният е арестуван под стража.

От ФСБ са посочили запис от телефона на арестувания с отчет до поръчителя му със фотография на електрическа подстанция, където той споделя на украински, че не вижда камери за наблюдаване на обекта.

Припомняме, че и към този момент се планува пожизнен затвор за държавана измяна и интернационален тероризъм.

След нашествието на Русия в Украйна се появяват много постоянно. На арестуваните са повдигнати обвинявания по членовете " Терористичен акт " или " Диверсия ", които плануват наказване от 10 години до пожизнен затвор.
 Путин изпрати ФСБ против „ цялата сган “, която всява ерес
Путин изпрати ФСБ против „ цялата сган “, която всява ерес

Той праща ФСБ и в анексираните райони
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР