Руската Федерална служба за сигурност (ФСБ) е натоварена със задачата

...
Руската Федерална служба за сигурност (ФСБ) е натоварена със задачата
Коментари Харесай

Руските специални служби вероятно подготвят наказателни операции в Украйна

Руската Федерална работа за сигурност (ФСБ) е натоварена със задачата да приготви наказателни интервенции в превзетите украински градове , с цел да пречупи съпротивата на популацията и да даде подтик на забавилото се навлизане на съветската войска в Украйна, написа английският вестник Файненшъл таймс, базирайки се на европейските разследващи служби и публични лица. Тази информация е представена от съветската редакция на Би Би Си.

" Те създават сюжети за нападателно угнетяване на вероятни митинги и опозиция, в това число принудително разпространяване на недоволни жители, репресии против уредниците и евентуално даже обществени изтезания, с цел да сплашат протестиращите украинци ", сподели вестникът, цитирайки неназован европейски чиновник.

Според актуалните информации украинците към този момент оказват забележителна опозиция против настъплението на съветската войска, макар, че съветският президент декларира, че желае да ги " освободи " от " тайфа наркомани, неонацисти и бандеровци ". Кремъл твърди, че не желае да навреди на мирното население.

Стана ясно обаче, че даже невъоръжени украинци лягат пред танковете, стачкуват в превзетите градове и влизат в открити битки с тежко въоръжени съветски бойци, като употребяват разнообразни налични оръжия, в това число коктейли " Молотов ". За още ги прикани президентът Володимир Зеленски.
 Англия: Минимално нахлуване на съветската войска
Англия: Минимално нахлуване на съветската войска

Франция: Украйна има шансове да победи

Наказателните интервенции ще разрешат на Путин да смаже тази опозиция и да улесни настъплението на армията , считат анализатори, интервюирани от вестника.

Окупацията на цяла страна изисква 20 боеца на 1000 души население , съгласно проучване на Военната академия на Съединени американски щати USAWC, само че в Чечения, Русия се нуждаеше от повече от 150 бойци на 1000 души население . Евентуална наказателна интервенция би направила по-лека задачата на съветските окупатори, написа изданието.

Британският вестник напомня, че през февруари Съединени американски щати изпратиха информация до Организация на обединените нации, че разполагат с " достоверна информация ", че съветската войска " евентуално ще употребява смъртоносна мощ за разпространяване на мирни митинги " в Украйна и към този момент са изготвили описи с тези, които " би трябвало да бъдат погубен ". или изпратен в лагери след окупацията " на страната.

От понеделник сутринта в 10 ч. ще бъде въведено краткотрайно преустановяване на огъня в оспорваните градове Киев, Мариупол, Харков и Суми . Това би трябвало да разреши евакуацията на цивилното население.

През последните дни Русия и Украйна два пъти бяха , които на процедура обаче не проработиха, като двете страни взаимно се упрекнаха, че ги попречват. Вчера беше обявено, че при.

Според изказването на Руските въоръжени сили оповестяването на зелен кулоар става след молбата на френския президент Емануел Макрон отправена към съветския водач Владимир Путин,.
 Украйна: Кремъл се готви да щурмува Киев
Украйна: Кремъл се готви да щурмува Киев

Руската войска се е прегрупирала
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР