Руската федерална агенция за въздушен транспорт (Росавиация), изпрати уведомление до

...
Руската федерална агенция за въздушен транспорт (Росавиация), изпрати уведомление до
Коментари Харесай

Москва заплаши Лондон с ответни мерки заради санкциите срещу „Aeрофлот”

Руската федерална организация за въздушен превоз (Росавиация), изпрати съобщение до английските авиационни управляващи по отношение на нуждата от съблюдаване на наредбите на съглашението за въздухоплавателни услуги, като предизвести, че Русия може да приложи огледални ограничения след глобите против „ Аерофлот”.

В четвъртък английският министър-председател Борис Джонсън, говорейки в Народното събрание, съобщи, че поради обстановката в Украйна Лондон не разрешава активността на " Аерофлот " в Обединеното кралство, както и постанова наказания на редица съветски военно-промишлени компании.

" На авиационните управляващи на Обединеното кралство е изпратено уведомление за съблюдаване на наредбите на съглашението за въздухоплавателни услуги. Руската страна си резервира правото да ползва огледални ограничения в сходство с наредбите на междуправителственото съглашение, с цел да съблюдава правилото на равнопоставеност и да даде равни права на посочените самолетни компании ", се споделя в изказването.

От Росавиация означават, че единствено на 25 февруари английски самолетни компании би трябвало да извършат 70 директни полета в съветското въздушно пространство, както и два полета по маршрута Лондон-Москва./БГНЕС, РИА Новости
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР