Руската естрадна звезда от български произход Филип Киркоров ще представи

...
Руската естрадна звезда от български произход Филип Киркоров ще представи
Коментари Харесай

Филип Киркоров представя Молдова на Евровизия - slava.bg

Руската естрадна звезда от български генезис Филип Киркоров ще показа Молдова на „ Евровизия “ дружно с локалната певица Наталия Гордиенко, предава Монитор. Екссъпругът на Алла Пугачова показа, че интернационален екип готви доста „ сладко “ парче за интернационалния конкурс. Изпълнителите обаче не разкриват повече детайлности към песента, чиято премиера ще се състои в най-скоро време.

Организаторите на „ Евровизия “ обясниха, че провеждането на песенния конкурс ще зависи от епидемиологичната конюнктура. Предвижда се да бъдат допускани и записи, а не живо присъединяване.

По-рано стана ясно, че Киркоров бе разгласен за личност нон грата от управляващите на Литва. Европейската страна, която е някогашна руска република, затвори границите си за Филип. Литовските служители мотивираха решението си по този начин: „ Изпълнителите, които обществено оправдават окупацията на Крим, не трябва да бъдат одобрявани в нито една демократична страна “.

Това са думи на министъра на вътрешните работи на републиката Агне Билотайте, които той разгласява на страницата си във Facebook. Преди това Филип се похвали в обществените мрежи, че има баровска двуетажна вила в Маями. Тя разполага със лична басейн, кино зала, градина и автопарк. Луксозният дом е ситуиран на брега на океана в влиятелния квартал Lagorce Drive. Според осведомени Киркоров е платил 5 млн. евро за парцела. В момента изпълнителят отмаря там, дружно с децата си.

По-рано стана ясно, че Таганският съд на Москва е постановил Филип да върне 779 000 евро, заети от банка в качеството на ипотечен заем. От своя страна съветската естрадна звезда има намерение да апелира решението на магистратите. Изпълнителят преди време изтеглил заем за покупка на неподвижен парцел от банка ABLV Bank, която преди две години обаче била ликвидирана. Именно затова артистът престанал да изплаща вноските си, обясниха юристите му.

В сумата 779 000 евро влиза самата главница по заема, лихвите и санкциите за неизправното погасяване на борча. Според осведомени, в случай че Киркоров не върне парите, то апартаментът наложително ще бъде продаден на търг. Това не е първият конфликт на Филип със правосъдните инстанции. През април м.г. френският композитор Жилбер Синуе подаде в Европейския съд по правата на индивида иск против изпълнителят от български генезис за плагиат
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР