Руската естрадна звезда Филип Киркоров шокира феновете си със своето

...
Руската естрадна звезда Филип Киркоров шокира феновете си със своето
Коментари Харесай

Филип Киркоров се освини до неузнаваемост

Руската естрадна звезда Филип Киркоров шокира почитателите си със своето последно видео в обществените мрежи. На фрагментите артистът е очевидно напълнял и с подуто лице. Почитателите на екссъпруга на Алла Пугачова не икономисаха рецензиите си в инстаграм към своя кумир за неговото повърхностно отношение към външния му тип.

„ Кой е този покемон? “ - цитира думите на един от почитателите уеб сайтът Дни.ру. За да прикрие по някакъв метод закръглеността си, Киркоров употребява подозрителен трик на видеото, скривайки очите си с черни очила. Но това не съумя да прикрие напълнелите му бузи.

Това е следващото видоизменение на изпълнителя, който постоянно изненадва публиката с външния си тип. Преди две години той отслабна до неразбираемост. Тогава Филип шокира и по едно и също време с това обезпокои почитателите си в обществените мрежи със селфи, на което се виждаше, че краката му са изтънели като клечки. Според осведомени, той тогава беше свалил най-малко 20 кг. В мненията под фотото в инстаграм феновете на артиста показаха безпокойствие за неговото здраве. Някои даже показаха, че внезапното намаляване може да бъде нездравословно за организма.

Близки до обкръжението на Филип споделиха, че той непрекъснато се бори с непотребните килограми, само че в този момент наподобява е изгубил борбата и гони 140 кила. По-рано с външния си тип шокира някогашната жена на Киркоров Пугачова. Преди месеци тя сервира самобитен подарък на почитателите си, демонстрирайки идеална осанка, на която биха завидели мнозина млади девойки.

72-годишната певица е дръпнала най-малко 30 години, разясняват интернет ползвателите. Съпругът на Алла тв водещият Максим Галкин разгласява в обществените мрежи фотография, на която Пугачова наподобява като младо момиче – очевидно отслабнала, в светли елегантни панталони, тъмна блуза и къдрава коса. Последователите на шоумена в обществената мрежа не скриха в своето учудване и посипаха примата с похвали. „ Алла тук наподобява по-млада от Галкин, който е на 45 години “, гласи един от мненията.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР