Руската държавна информационна агенция РИА Новости съобщи, че Кадиров е

...
Руската държавна информационна агенция РИА Новости съобщи, че Кадиров е
Коментари Харесай

Кадиров издаде заповед за стрелба в главата на протестиращи срещу Израел

Руската държавна осведомителна организация РИА Новости заяви, че Кадиров е споделил на съвещание на чеченското районно държавно управление в Грозни, че всеки, който взе участие в вълнения, ще бъде арестуван и вкаран в пандиза. 

" Ако някой се съпротивлява, чиновниците би трябвало да произведат три предупредителни изстрела. След това, в случай че лицето към момента нарушава закона, стреляйте четвъртия изстрел в главата! Той няма да го направи още веднъж. Това е моята заповед ", декларирал Кадиров.

Чеченският мощен водач Рамзан Кадиров е дал заповед на полицията да стреля по стачкуващи, с цел да предотврати антиизраелски взлом като в прилежащ Дагестан през уикенда.

Тълпа, подкрепяща палестинците, нахлу на летището в дагестанската столица Махачкала в неделя и атакува хора, пристигнали със аероплан от Тел Авив.

Повече от 20 души са ранени и 83 са арестувани, споделиха локални управляващи. Чечня и Дагестан са полуавтономни съветски републики, ситуирани в Северен Кавказ. Те имат болшинство от мюсюлманско население.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР