Руската Държавна дума днес единодушно прие на трето четене законопроект,

...
Руската Държавна дума днес единодушно прие на трето четене законопроект,
Коментари Харесай

Русия отсече: Доживотен затвор за педофилите

Руската Държавна дума през днешния ден единомислещо одобри на трето четене законопроект, предусещащ пожизнен затвор за педофили, към този момент съдени за насилствени дейности във връзка с малолетни, както и за осъществено за първи път принуждение във връзка с двама или повече лица на възраст до 18 години, съобщи ТАСС.

Предвиденото в документа оптимално наказване ще се постанова за наново осъществяване на насилствени дейности от полов темперамент против малолетни. Доживотна присъда се планува и за лица, които за първи път са подведени под наказателна отговорност за сходно действие, само че жертвите им са две или повече, както и в случаите, когато действието е съпроводено от друго тежко или изключително тежко закононарушение.

С промените на второ четене депутатите прецизираха, че доживотна присъда ще се постанова за изключително тежки закононарушения против половата цялост на всички малолетни, а освен против лица, ненавършили 14 години, както е в този момент.

Съдът към този момент има опция вечно да изолира от обществото нарушител педофил, сподели Ирина Панкина, първи заместник-председател на парламентарната комисия за държавното строителство и законодателство.
Свързани вести Ловци на педофили изнудват таксиджии в Пловдив Потресаващо, 10 000 са жертвите на педофили от френската църква
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР