Руската държавна агенция РИА Новости съобщава, позовавайки се на службите

...
Руската държавна агенция РИА Новости съобщава, позовавайки се на службите
Коментари Харесай

Дронове край московското летище Внуково


Руската държавна организация РИА Новости оповестява, базирайки се на службите за незабавна помощ, че два дрона са били свалени край Москва.

Според РИА Новости това се е случило покрай село Валуево - покрай летище Внуково.  За  дронове над Марушкинское (то е в същия район) писаха телеграм каналите по отношение на детонациите.

Няма потърпевши и вреди, оповестява РИА Новости.

Руската държавна осведомителна организация ТАСС добавя информацията за свалените дронове: съгласно нея още еди дрон е бил свален в Калужка област. Двата дрона, свалени във вторник сутринта са достигнали на 10-15 километра от Москва, оповестяват доста съветски източници.

" По предварителни данни три дрона са се насочили към Москва по друго време. Със средства за радиоелектронна битка два от тях са свалени в Нова Москва, един в Калужка област ", ​​цитира ТАСС собствен събеседник от службите за незабавна помощ. Според него става дума за дронове от авиационен вид.

Припомняме, че на 30 май, като два се разрушиха във високи жилищни здания, само че нямаше съществено потърпевши хора.

Нападение с дрон над Кремъл - няколко дни преди упования церемониал на успеха на 9 май. Акатаката предзвика остри реакции на всички равнища в Москва, само че, в това число и поради безсмислието на офанзивата, защото нямали цели в Москва.

, че се е пробвала да убие съветския президент Владимир Путин в офанзивата. Кремъл сподели, че Съединените щати стоят зад офанзивата с дрон, мнение, което Вашингтон отхвърли като неуместно.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР