Руската бойна авиация достигна нови висоти в мерзостта си -

...
Руската бойна авиация достигна нови висоти в мерзостта си -
Коментари Харесай

ДЕНЯТ В НЯКОЛКО РЕДА: бомбата, след която 300 души останаха под развалини. И срамът

Руската бойна авиация доближи нови висоти в мерзостта си - хвърли мощна бомба над мариуполска болница, която е в региона на металургичния цех " Азовстал " и под руините ѝ се намират към 300 души, включително и деца.

Ако не сте разбрали - Русия към този момент си има и нова " фаза на специфичната интервенция ". Тя е съсредоточена в Донецката и Луганската републики и задачата й била " цялостно избавление ". Свободата продължава - очевидно - да е неразбираема категория за Москва.

" Борим се и за вас ". Това ни сподели през днешния ден Дмитрий Кулеба в София. А ние му отговорихме, че сме му дали " цееели " 185 000 евро и че помощ с оръжие - не обсъждаме. Гордост е да си българин - част поредна.

Путин награди 64-та бригада, вилняла в Буча. Повече не е нужно да споделяме. Просто да помълчим и да помислим.

Най-накрая - подхванаха Комисия за защита на конкуренцията. Най-важният регулатор за бизнеса у нас бе бетониран със сегашните си членове от ГЕРБ, само че ръководещите имат желанието да ги сменят. Ако се чудите за какво е значимо за вас - вижте цената на горивата на колонката в бензиностанцията.

Разбраха се! Или най-малко по този начин настояват към този момент... За пътищарите и техните пари става дума. Да, да - знаем - писна ви от тази тематика, само че си е тематика.

Накрая ви предлагаме една ретроспекция - 25 години от революционната 1997 година Годината, в която българският народ след 7 години съмнение осъзна, че единствената му опция, единственият верен път за развиване е приобщаване към Запада, участие в НАТО и Европейския съюз. Да, тук е мястото, на което можете да хулите по Иван Костов на мира. Ииии...Старт!
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР