Руската автомобилна компания Aurus представи серийна версия на всъдехода Komendant,

...
Руската автомобилна компания Aurus представи серийна версия на всъдехода Komendant,
Коментари Харесай

Руският луксозен всъдеход Komendant влиза в производство, ето колко ще струва

Руската автомобилна компания Aurus показа серийна версия на всъдехода Komendant, който е в разработка от 2019 година. Компанията към този момент няколко пъти отлагаше премиерата на съветския Rolls-Royce Cullinan, само че ето, че най-сетне видяхме „ джипа “ в серийната му версия, която ще се появи по улиците от идната година.



Заедно с представянето, компанията разгласи и цената на която ще се продава Komendant. Базовите цени стартират от 33.7 милиона рубли или към 116 хиляди лв. съгласно сегашния валутен курс. Това е с 3 милиона рубли по-малко от цената на другия модел на Aurus – лимузината Senat. На процедура двата автомобила са идентични и са основани на модулната платформа EMF и се задвижва то 4.4-литров бензинов осмак.



В тази си настройка, моторът генерира 598 конски сили като работи взаимно с автоматизирана трансмисия с девет предавки с вграден електромотор с мощ от 63 конски сили. Всъдеходът може да се похвали още с въздушно окачване, което може да трансформира твърдостта и клиренса при придвижване в другите си режими.



Кросоувърът е с дължина от 5.38 метра, междуосието е 3.1 метра, а височината до тавана е 1.82 метра. С тежестта си от 3.2 тона, „ джипът “ сигурно не е от най-леките, което се отразява и на ускорението, което лишава 6.5 секунди до 100км/ч. Максималната скорост е 220км/ч.



По отношение на дизайна, всъдеходът е с еднакъв интериор и екстериор като седана, които пък от своя страна припомнят доста на тези при Rolls-Royce. От Aurus споделят, че макар компликациите и неналичието на съставни елементи, производството би трябвало да стартира през тази година.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР