Руската авиокомпания Аерофлот ще промени от 16 март програмата на

...
Руската авиокомпания Аерофлот ще промени от 16 март програмата на
Коментари Харесай

Аерофлот временно намалява полетите си за Европа

Руската самолетна компания " Аерофлот " ще промени от 16 март програмата на полетите си до Европа и краткотрайно престава да лети по някои постоянни направления, съобщи Българска телеграфна агенция. От 16 март краткотрайно ще бъдат прекратени постоянните полети до/от Москва за Мюнхен, Франкфурт на Майн, Бургас, Солун, Ираклион, Барселона и Цюрих. Компанията към този момент разгласи понижаване от 14 и от 16 март на честотата на полетите от Москва за Копенхаген и Прага поради решенията на локалните управляващи да лимитират влизането на чужденци, идващи с туристическа цел.

От 16 март Аерофлот ще продължи да извършва полети от Москва до редица европейски столици, измежду които е и София. На фона на разпространяването на ковид съветската самолетна компания S7 краткотрайно, от 16 март до 31 май анулира всичките свои постоянни полети от Русия за Австрия, България, Чехия, Кипър и назад.

 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа `` затвори X×За да продължи
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР