Руската авиация е нанесла въздушен удар с управляема бомба в

...
Руската авиация е нанесла въздушен удар с управляема бомба в
Коментари Харесай

Зеленски: Светът има достатъчно оръжеен капацитет, за да ни осигури защита

Руската авиация е нанесла въздушен удар с управляема бомба в региона на Вовчанск, като е бил погубен 1 човек, а различен пък е бил ранен. По-рано смъртоносният съветски ракетен удар по пристанищния град Одеса наподобява е бил наоколо до президента Володимир Зеленски и гостуващия гръцки министър-председател Кириакос Мицотакис. Той от своя страна разказа момента на бомбардировката като " натоварен ". По данни на украинските военноморски сили при нападението са починали петима души, а ранените са с неизяснен брой.

Междувременно съгласно командващия сухопътните войски генерал-лейтенант Олександър Павлюк, украинските военни ще стабилизират обстановката на бойното поле в най-скоро време. Те също имат за цел да образуват подразделения за контраофанзивни дейности по-късно тази година. Той съобщи, че се работи по изтеглянето на военните елементи и възобновяване на бойния им капацитет.
Светът разполага с задоволителен потенциал за произвеждане на оръжия, с цел да обезпечи отбрана. Решенията би трябвало да се вземат в този момент. Само предходната нощ 20 дрона " Шахед " нападнаха Одеса. Тази заран различен ракетен удар удари града, ранявайки и убивайки хора. Необходима е по-голяма отбрана. Разговарях с гръцкия министър-председател Мицотакис за това по какъв начин можем да укрепим нашите хора в южната част на Украйна. Предстоят и договаряния с други страни и техните водачи.
Володимир Зеленски - президент на Украйна

По-рано почитан съветски боен предизвести, че спорът в Украйна може да прерасне в пълномащабна война в Европа и съобщи, че вероятността силите на Москва да се включат в нов спор се усилва " доста ". Генерал-полковник Владимир Зарудницки, шеф на Военната академия на Генералния щаб на съветската войска, направи мненията в публикация за изданието на Министерството на защитата " Военна мисъл ". Коментарите на Зарудницки идват в миг, когато Западът се пробва да помогне на Украйна с повече оръжия и финансиране след несполучливата контраатака на Киев предишното лято и откакто съветските сили си върнаха самодейността на бойното поле.
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР