Руската армия вече е започнала да използва ирански дронове Шахед,

...
Руската армия вече е започнала да използва ирански дронове Шахед,
Коментари Харесай

Украйна: Русия ни атакува с ирански дронове свое производство

Руската войска към този момент е почнала да употребява ирански дронове " Шахед ", съединени в Русия , за удари против Украйна. Това заяви началникът на пресцентъра на оперативно командване " Юг " Наталия Гуменюк, представена от съветската работа на Би Би Си, написа news.bg.

" Фактът, че останките от тези шахеди, които бяха открити след последните офанзиви, към този момент бяха маркирани, да вземем за пример, на кирилица , демонстрира, че тяхното произвеждане към този момент е съветско ", сподели тя в ефира на националния телемаратон.

Тази седмица публицисти от изданието " Протокол " и канала " РЗВРТ " в YouTube разгласиха следствие, съгласно което студенти от политехническия лицей " Алабуга " в Татарстан са взели участие в сглобяването на " шахеди " в Русия.

Според публицисти приблизително студентите печелят 30-40 хиляди рубли (600-800 лв) от производството им . Понякога им се постанова да работят няколко дни без сън и " на процедура без храна ".

По-късно в телеграм канала на колежа се появиха няколко видеоклипа, в които студентите приказват за " почтена заплата " и непринудено решение да отидат на работа в производството (какво произвеждане не се посочва).

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР