Руската армия унищожи новострояща се военноморска база за кораби на

...
Руската армия унищожи новострояща се военноморска база за кораби на
Коментари Харесай

Русия унищожи база на НАТО в Очаков

Руската войска унищожи новострояща се военноморска база за кораби на НАТО в украинския град Очаков, ситуиран е на брега на Черно море, край устието на Днепър.

Според данните украинските граничари не оказват никаква опозиция на съветските елементи, системите за противовъздушна защита на въоръжените сили на Украйна са потиснати, а военната инфраструктура на авиобазите е изведена от строя.

В същото време информацията на задграничните медии за съветски аероплан, за който се твърди, че е свален над територията на Украйна, не дава отговор на действителността.

Появи се информация от Луганск, че градовете Счастье и Станица Луганская попадат под контрола на армията на ЛНР. В същото време от Донецк бяхме осведомени за завладяването на Мариупол от войските на ДНР и Херсон от руснаците, както и за определяне на надзор над Севернокримския канал. Освен това ръководителят на ДНР разгласи унищожаването на щаба на ООС.

Кадрите, които се появиха в мрежата, демонстрират тежък пушек в Очаков. Съобщава се, че строящата се военноморска база за кораби на НАТО в действителност е унищожена.

Освен това се появиха данни, че град Харков е заобиколен от съветски войски, а беларуските танкове са минали границата на Украйна.

Украинските Средства за масова информация удостоверяват информацията за унищожаването на склада за горива и смазочни материали на въоръжените сили на Украйна в региона на Хмелницки вследствие на ракетно-бомбен удар. В Днепропетровска област горят военни хранилища в Краснополие и Марганец.

В област Виница в градовете Тулчин и Бохан се следят пожари във военни елементи на Украйна. Телевизионна кула беше взривена в Луцк (Волинска област), а военна част край Бровари в региона на Киев изгоря.


ТЕМА преди 9 минути 64 преди 14 минути 98 преди 16 минути 242
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР