Руската армия търси да назначи войници за специалната военна операция

...
Руската армия търси да назначи войници за специалната военна операция
Коментари Харесай

Руската армия набира войници за Украйна, предлага им по 3000 долара месечно

Руската войска търси да назначи бойци за " специфичната военна интервенция " в Украйна, като им предлага месечно възнаграждение от 3000 $. За задачата военни представители обикалят с камиони, с цел да набират такива доброволци, предава.

Един от тези камиони е ситуиран в централен парк в южния съветски град Ростов. Войници в камуфлажи и черни маски показват оръжията си на заинтригувани от офертата минувачи и раздават брошури с надпис " Военна работа по контракт - изборът на същинския мъж ".

Според офицер от камиона в Ростов, представен от Reuters, търсените фрагменти би трябвало да са руснаци и чужденци на възраст от 18 до 60 години с най-малко приблизително обучение.

Предлаганата минимална месечна заплата е 160 000 рубли (2700 долара), което е съвсем три пъти над междинната за страната.

Желаещите споделят, че постоянно са били привлечени от военната работа и това в този момент е отлична опция да съберат нужните документи.

Москва не е актуализирала формалния брой на починалите от 25 март, когато сподели, че 1351 съветски бойци са били убити и 3825 ранени. Миналата седмица Кремъл съобщи, че не е обсъждана национална готовност за подсилване на силите.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР