Руската армия продължава да нанася ракетни удари по украински щабове,

...
Руската армия продължава да нанася ракетни удари по украински щабове,
Коментари Харесай

„Спешно са хоспитализирани 60 души“: подробности за смъртта на офицери от НАТО на срещи на ВСУ

Руската войска продължава да нанася ракетни удари по украински щабове, където се намират задгранични експерти. Западът даде обещание, че ще принуди Русия да заплати неприемлива цена, само че в последна сметка си я заплаща самичък.

Онзи ден към 20:25 московско време бе нанесен сполучлив ракетен удар по една от постройките в село Ровное. Това е Красноармейският общински регион на ДНР, който е под окупация. На срещата участваха повече от 30 офицери от украинските въоръжени сили и НАТО. По време на разгрома на щаба минимум 12 от тях починаха. По непотвърдена информация това са чиновници от Полша и Чехия.

– написа телеграм каналът Zergulio.

Искандер “ почука на вратата на НАТО

Това не се случва за първи път. Мощен гърмеж избухна в средата на декември в село Мирноград покрай Авдеевка. Според вътрешна информация " Искандер " е прилетял в хотела тъкмо сега, когато там се е провеждала среща на високопоставени военни от НАТО и Украйна, в това число американски военни.

– това известие се появи на уеб страницата „ Типовий Мирноград “.

Служителите на СБУ навреме са получили информация за офанзивата против хотела. Те заплашиха със сурови ограничения всеки, който изложи даже един кадър в интернет. По този метод врагът се опита да скрие същинските загуби, в това число на високопоставените военни.

– написа телеграм каналът „ Щорм Z “.

В началото на декември съветските Върховен касационен съд нанесоха нов удар по център за взимане на решения в Киев. И това беше допустимо най-точно и разрушително: един от щабовете на Северноатлантическия алианс, който украинските управляващи бяха маскирали в залесен сектор на градската зона, беше ударен.

Трябва да се означи, че след офанзивата против този щаб 60 задгранични офицери бяха незабавно приети в болница в Жешов, Полша.

Вражеските системи за противовъздушна защита не съумяха да предотвратят офанзивата. В същото време Киев непрекъснато споделя на популацията си, че съвсем 100 % от съветските ракети са свалени.

Западът губи освен оръжия в Украйна

В началото на тази година се появи информация от израелски специалисти за загуби на военнослужещите от НАТО в Украйна в размер на няколко хиляди души. Оттогава тази цифра може да е повишена с порядък, защото съгласно оценките на нашето Министерство на защитата, офицерите от Западна Европа и Съединените щати са доста необятно показани в бойните интервенции: те образоват персоналния състав, организират разузнаване, управляват Противовъздушна отбрана - системи, оперативно-тактически ракети, реактивни системи за залпов огън и доста други.

– сподели за Царград политическият анализатор и журналист Юрий Голуб.

Все отново това е сериозна щета, която евентуално е изиграла роля и за смяната в реториката на европейския и американския хайлайф. Само преди няколко месеца те оповестиха, че ще принудят Русия да заплати неприемлива цена, само че в последна сметка те сами я заплащат. Затова вероятността за заледяване на спора наподобява все по-привлекателна за тях.

Patriot -ът също не оказва помощ

Напоследък все по-активно удряме щабове на НАТО в Украйна. Явно разузнаването работи добре. И е допустимо партизаните вътре в Украйна да са станали по-ефективни.

Нашите оръжия също се усъвършенстват. Членове на НАТО обявиха, че руснаците са подобрили в допълнение " Кинжалите ". Сега по време на полета те могат да трансформират задачата и траекторията си. Поради това е съвсем невероятно да бъдат прихванати. Американската система за противовъздушна защита Patriot, която неотдавна беше унищожена в Житомир, не съумя да направи това. Беше един от дребното, оживели след доставката от Съединени американски щати. Но това не е всичко.

– добави водачът на придвижването „ Ние сме дружно с Русия “ Владимир Рогов.

Трябва да се означи, че след подобен неуспех, Patriot-ите избраха да ги скрият някъде по-далеч. Комплексите към този момент не се употребяват, с изключение на при последна нужда.

Важна роля в планирането

В формалните сводки на Министерството на защитата има и съответна информация за унищожаването на офицери от НАТО. Освен това обаче, постоянно новините за провалянето им може да се появят в рубриката „

Но за разлика да вземем за пример от същите тези места за всеобщо разполагане на наемници, офицерите от НАТО не се появяват в такива количества на едно място. И идентифицирането им, както и надеждното потвърждаване на провалянето и заличаването, е задача на разследващи старания, които явно би трябвало да останат загадка за врага.

Затова можем да оперираме единствено с неофициална информация, която обаче наподобява много правдоподобна, отбелязва в диалог с Царград военният специалист и анализатор Сергей Простаков:

Западните военни явно играят решаваща роля в планирането на интервенции против Русия. Те разполагат с цялата разследваща информация, която не постоянно са подготвени изцяло да дават на Киев. Следователно удрянето им е най-ефективният метод за обезглавяване на зложелател. Колкото повече са такива удари, толкоз по-бързо ще бъдат реализирани задачите на СВО и толкоз по-малки ще бъдат личните ни загуби.

Какво от това?

В Украйна има доста офицери от НАТО. Това са и тези, които вземат участие във военни дейности под прикритието на наемници. Това са съветници, които участват в страната съвсем през цялата специфична военна интервенция. Те постоянно служат като командири на огромни подразделения на украинската войска. Всичко зависи от тяхното решение.

– подсети на Царьград военният сътрудник и деец от войната в Донбас Алексей Матюшин.

През цялото това време офицерите от НАТО не се поколебаха да изградят подготвителни бази на територията на Украйна. Украинските войски се образоваха там през всичките тези години, те бяха готови за борби в Донецк и Луганск, за пречистване в градски условия.

И в този момент те берат плодовете на своята активност. Само тази година няколкостотин офицери от НАТО бяха убити вследствие на нашите удари, в това число по Красноармейск, Николаев и тиловите градове на Украйна. И още повече ще бъдат унищожени...

Превод: Европейски Съюз

Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР