Руската армия не е в състояние за окомплектова нови формирования,

...
Руската армия не е в състояние за окомплектова нови формирования,
Коментари Харесай

Русия не може да събере войници за един батальон. В Нижни Новгород при 160 нужни бойци се явили 30 кандидати -

Руската войска не е в положение за окомплектова нови формирования, защото липсва искащи да участат във войната с Украйна. Това заяви в неделя военното разузнаване на Киев (ГУР). Според разузнавачите от Генералния щаб на ВСУ в Русия е в ход скрита готовност, като отговорността за това е трансферирана на районните управляващи.

ГУР заяви на страницата с в интернет че в Нижнегородска област през началото на юли са се пробвали да образуват танков батальон, само че опитът е бил несполучлив. Договори за работа в армията подписали едвам 30 души при нужни 160. „ Властите на региона дават обещание, че за повишение на мотивацията от 1 септември ще изплащат ежемесечна помощ на фамилиите на бойците доброволци, които сключат контракт и чиито деца учат в 10 и 11 клас на междинните учебни заведения. Това са класовете, в които учениците са на възраст 16-18 години. Това не е довело до напор на искащи да се влеят в редиците на съветската войска.

Разузнаването проучва, че в Русия е основана нова система за готовност, която се основава на териториален принцип. Във всяка административна териториална единица се образуват поделения, които са финансирани от локалния бюджет.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР